GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Hondengedragsbegeleider Geert De Bolster

Meer dan 30 jaar ervaring.

Geert is niet alleen een enorm ervaren hondengedragsbegeleider maar draagt ook een visie uit. Zelf deelde hij het leven met meer dan 20 honden. Daarnaast mocht hij al duizenden gezinnen helpen en begeleiden bij e opvoeding van hun honden.

Geert is de ontwikkelaar van een hondvriendelijke communicatie: "De Connectiemethode".

Hondengedragsbegeleider vanaf het eerste uur.

Op zestienjarige leeftijd begint Geert met honden te werken. Al snel besluit hij dat dit zijn beroep wordt. Als één van Vlaanderens pioniers trekt hij de kaart van 'professionele hondengedragsbegeleiding'.

Ervaring en studie

Geert bundelt jarenlange ervaring en verwierf zo een grote kennis over honden. In de loop der jaren bezocht hij talrijke workshops en cursussen in binnen- en buitenland. Maar het meest van allemaal leert Geert van alle honden waarmee hij mag omgaan, van de interactie tussen hond en mens en van de connectie die hij met allen maakt.

Het carrièrepad van Geert

1986 - start praktijk hondengedragsbegeleiding.
1996 - mede grondlegger van de beloningsgerichte training en opvoeding in Vlaanderen (auteur van het boek 'uw hond trainen en opvoeden'). Ontwikkeling eerste opleiding voor hondengedragsbegeleiders i.s.m. Syntra Vlaanderen (toen Vormingsinstituut).
1997 - Organisator opleiding voor hondengedragsbegeleiders (hondeninstructeur - opvoeder en hondengedragstherapeut - later specialist probleemgedrag)in eigen beheer  -  eigen Quality label
Ontwikkeling van beloningsgerichte trainingsprogramma's voor sporthonden (IPO), en diensthonden (blindengeleidehonden, speurhonden). Boek Clickertraining voor winnaars.
2009 - ontwikkeling eigen opvoeding - en trainingsmethode voor huishonden - De Connectiemethode (bijhorend DVD en boek).
2013 - Omgaan met - en opvoeden van honden vindt plaats door natuurlijke communicatie. Hondenliefhebbers worden gecoacht om op een hondvriendelijke wijze met hun honden om te gaan. Gedragsontwikkeling vindt plaats door sociaal leren.

Media

Hondengedragsdeskundige bij VTM, Qmusic, radio 2
TV-programma's: Vinger aan de poot, Superhond, De hond de baas, Het zal je hond maar zijn - format eigen idee.

Mindfulness

Geert maakte kennis met mindfulness onder begeleiding van Edel Maex (psychiater, zenleraar en mindfulnesstrainer).
Hij volgde een professionele vorming - Naar het hart van mindfulness - en begeleidt mens en hond vanuit een mindful houding. 

Ontdek wat Geert voor u kan betekenen: neem vrijblijvend contact met ons op - 0032475437248.