GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Uw hond aan de leiband leren lopen

LEER JE HOND ONTSPANNEN AAN DE LEIBAND LOPEN

Geniet dankzij deze cursus van ontspannende, stressvrije wandelingen met je hond. 

In deze cursus krijg je persoonlijke coaching in 4 sessies van 1 uur. Transformeer je wandelingen aan de leiband van een trekstrijd naar een plezierige activiteit.

De leiband is onnatuurlijk

Aan de leiband lopen is voor je hond een onnatuurlijke ervaring. Maar toch moet hij op de meeste plaatsen aangelijnd zijn. Met de juiste vaardigheden kan jij je hond begeleiden, zodat de wandeling ontspannen verloopt. Zonder correcte begeleiding kan wandelen aan de leiband immers een ware hel worden, zowel voor jou als voor je hond. 

Trekken aan de leiband afleren

Waarom trekt je hond aan de leiband? Je miste tot nu toe waarschijnlijk het juiste inzicht en de juiste vaardigheden om je hond op een goede manier aan de leiband te leren lopen. Gelukkig kan je het probleem snel oplossen met deze cursus.

De ervaring van De Bolster hondengedragsbegeleiding

We hebben al heel wat honden en verzorgers geholpen bij hun wandelingen aan de leiband. Je krijgt van ons het juiste inzicht, en leert de vaardigheden die je nodig hebt om vanaf nu plezierige wandelingen te beleven. 

De cursus

De cursus is voor jou en je hond, en bestaat uit 4 privésessies van 1 uur.

De vorming kan zowel bij ons in Brugge als bij jou thuis doorgaan. Je krijgt duidelijke en praktische instructies, om zelf te oefenen. Na iedere sessie volgt een evaluatie, waarbij je nieuwe praktische tips krijgt.

Tarief bij De Bolster in St-Kruis Brugge

€234,00 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 60 minuten. 

Volg de Basiscursus - Hondengedrag / De Connectiemethode en krijg 10% extra korting (excl. verplaatsingskosten) op je private coaching

Tarief aan huis

€306,00 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 60 minuten
(verplaatsing eerste 10 km inbegrepen)

Verplaatsingkosten vanaf 10km bedragen €0,50/km voor heen-en-terugverplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen

In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St - Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen

In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Volg de Basiscursus - Je puppy opvoeden en krijg 10% extra korting (excl. verplaatsingskosten) op je individuele puppycursus.

 

Kwaliteitsgarantie

De connectiemethode is een vriendelijke en geweldloze communicatiemethode en garandeert een respectvolle benadering van jou en je hond.Benieuwd naar wat je nog meer kan leren over je hond? Bezoek onze videoblog en volg ons op Facebook.